dilluns, de gener 12, 2009

Cap d'any 2009

Com cada any el primer de Gener anem al Temple, a demanar per que sigui un bon any.
Hi molta gent que té peticions pels Déus, d'aquí que sempre es faci cua.


Tot seguit tornem a casa a fer el dinar de Cap d'Any, és molt familiar, com el nostre dinar de Nadal. Hi ha sopa de pilota, peix, carn, i altres menges que només es poden gaudir aquest dia.

Mongetes dolces, "kamaboko" ( pastissets de peix ), truita, pop, ous de salmó,..

També hi ha vi d'arròs ( sake ), amb pa d'or. Perquè ens doni bona sort.


2 comentaris:

Carquinyol ha dit...

A mi m'agraden força els menjars tradicionals de Nadal, en el nostre cas l'escudella, la carn d'olla, el pollastre rostit, els canalons... no entenc com la gent mira de complicar-se tan per aquelles dates i es dediquen a fer un munt de menjars abundants que no s'acabaran no en un mes.

tobuushi ha dit...

Home, escudella, carn d'olla, pollastre rostit, canalons, això al Japó ens duraria un mes com a mínim...